Datarock

Bergensbandet Datarock har holdt det gående i en ung mannsalder, og har allerede rukket å spille over 1000 konserter i 36 land på 5 kontinenter. Vi snakker alt fra festivaler som Coachella, Roskilde, og Reading til 20 turneer i USA, og tv-show som Jimmy Kimmel Live.

Mange har hørt musikken deres i spill som FIFA og reklamer for alt fra Apple, Google, Microsoft og Samsung til Coca Cola og selve debut-albumet deres endte opp på NME sin liste over årets album og Rolling Stone Magazine sin liste over årets låter.

– Jeg vil tro at mange har hørt slageren «Fa-Fa-Fa» fra før og det blir skikkelig kult å høre den live! I tillegg til den har Datarock mange andre fengende låter i katalogen, og jeg tror de groovy låtene, pakket inn i et interessant teknolydbilde, vil få det til å rykke i dansefoten hos de fleste, sier artistansvarlig i Livestock, Eline Kjernmoen.

I 2023 kommer den nye langspilleren «Media ConsumptionPyramid» som gjengen har produsert i samarbeid med 5-ganger Grammy vinnende Steve Dub (The Chemical Brothers) i Liverpool, og 2-ganger Grammy-vinnende Mark Rakin (Adele) i Los Angeles.