Honningbarna

I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album og vunnet Spellemann og P3 Gull-priser. Gjennom hundrevis av konserter har de stadig hyppigere blitt omtalt som Norges beste liveband. Nå kommer de til Livestock – med rykende fersk musikk.

– Dette blir noe Nord-Østerdalen ikke har sett maken til tidligere. Honningbarna er et liveband med mye trøkk. Kombinert med stemningen vi kjenner til fra før av på Stormoen, kan vi nok forvente oss både stage dives og annet sprell, sier bookingsjef Ola Brandsnes Vårtun.

Honningbarna har holdt seg borte fra konsertscenen under hele pandemien,  og har i stedet brukt tiden godt i studio. Der har de spilt inn ny musikk sammen med produsent Erlend Mokkelbost, noe som resulterer i bandets sjette album. Nå er de klar for å legge ut på sin første turné siden pandemien brøt ut, med et rykende fersk album som slippes allerede 14. januar 2022.

I 2011 ble Honningbarna kronet til Årets Urørt av NRK P3 og debutalbumet La alarmane gå vant Spellemannprisen i kategorien rock. Med turnéer i Norge, Tyskland og Skandinavia markerte sørlendingene seg som et liveband utenom det vanlige. I 2015 fikk de prisen for nettopp Årets liveartist under P3 Gull og i 2017 ble de tildelt Bendiksenprisen med begrunnelse at de «representerer noe av det mest vitale og livsbejaende som finnes i dagens musikk- Norge». Honningbarna har gitt ut albumene Verden er enkel (2013), Opp de nye blanke (2015), Goldenboy (2016) og Voldelig lyd (2018), og kommer i januar 2022 med et nytt album.

De spilte også på Livestocks arrangement, Hematt, i Oslo i år. Med den konserten i bakhodet kan vi garantere trøkk og god stemning på Alvdal i sommer!