Jegerpodden

Norges største podkast for jegere kommer til Livestock 2022!

Jon Inge Vik og John Petter Mellingen står bak podkasten Jegerpodden, og vil sammen med den nybakte jegeren og trubaduren Magnus Hestegrei, entre scena i skogen på Stormoen. I løpet av de siste årene har podkasten blitt en felles lyttepost for de som har et hjerte som banker ekstra for jakt, noe festivalsjefen tror vil slå godt an blant Østerdalens mange jakt- og friluftsinteresserte.

– Jegerpodden har i likhet med mange Østerdøler en enorm lidenskap for skogen, fjellet, naturen og jakt. Vi vet at mange jaktinteresserte lytter til Jegerpodden, så dette tror jeg vil bli midt i blinken, sier festivalsjef Sunniva Brennmoen Strypet.

I skogen på Stormoen vil Jegerpodden spille inn en podkast-episode live for publikum. Det vil også være med en Østerdøl som gjest. Hvem dette kommer til å være, er hittil ikke avgjort.

– Kjenner du noen med en god jakthistorie eller to? Har du et ønske til hvem gjesten skal være, så er du hjertelig velkommen til å sende inn ditt forslag. Send oss epost på sunniva@livestockfestivalen.no, med navnet på personen og hvorfor du mener hun eller han er en person Jegerpodden bør ta en prat med, oppfordrer Brennmoen Strypet.