Kristian Kristensen

30-åringen, som i vinter har vært aktuell på TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», tar med seg suksesslåtene sine og spiller opp til det som etter alle solemerker blir en fantastisk konsertopplevelse. Med suksesslåtene «Kan du lære mæ», «Du ga mæ viljestyrke», og ikke minst «Gressholmen» har Kristensen, med den store stemmen og det varme hjertet, kapret en plass hos det norske folk–både på streaming, men kanskje spesielt live.

Kristensen ble for alvor kjent da han deltok i TV-programmet «The Voice» i 2013, og allerede i 2015 vant han NRK P3s «Urørt» med låten «Lyset». Siden den gang har han etablert seg som en av de store stemmene og låtskriverne her i landet. Låtene har blitt en live-favoritt hos mange og han har turnért hele landet rundt både solo og med band.

I 2022 ga harstadværingen ut albumet «2003». Det er hans personlige historie fra det å være en ung, usikker gutt som låste seg inn på gutterommet, til den personen han har blitt i dag. Et sterkt personlig portrett bakt inn i gode låter.