Marion Ravn

Mange husker nok Marion Ravn fra duoen M2M sent på 1990- og tidlig 2000-tallet. Siden den gang har hun slått seg opp som soloartist og var blant annet med på låten «It’s All Coming Back To Me Now» sammen med den amerikanske artisten «Meat Loaf». Låten nådde førsteplass på VG-lista.

Hun har sunget poplåter på engelsk siden hun var svært ung, og har befestet seg som en av Norges største artister gjennom en lang karriere. Høsten 2019 debuterte hun endelig på norsk med albumet «Mellom disse 4 vegger» produsert av Ola Gustafsson som har produsert blant annet Lars Winnerbäck og Melissa Horn. Singelen «Fritt fall» ble av VGs anmelder utropt til å være et popmirakel.

På konsertene ses hun like gjerne med fullt band som i duoformat. En av landets mest gnistrende stemmer og livlige vesen har et liveshow der hun villig deler godbiter fra sine mange opplevelser, med humor, ærlighet og struttende av musikalitet.

I tillegg er Ravn ofte å se på ulike tv-programmer. Hun har vært dommer i både X Factor og Idol, og har vært en av dommerne i NRKs suksessprogram Maskorama de siste årene. Hun var også en av artistene på «Hver gang vi møtes» i 2013.

Vi gleder oss til Marion kommer til Livestock!