Ole Ivars

For første gang kan publikummet på Stormoen svinge seg til de gode gamle klassikerne fra dansebandet Ole Ivars som legger ut på sin avskjedsturné etter et langt og suksessrikt «eventyr» bak seg.

– Det er skikkelig stas at Livestock kan være med å takke av en viktig del av norsk musikkhistorie nå når Ole Ivars skal trekke seg tilbake etter en mannsalder, og vel så det, på scena. Vi melder høy allsang-faktor når Ole Ivars entrer scena og fyrer løs med alle sine legendariske slagere, fortsetter festivalsjefen.

Fra tenåringsgjengen startet bandet i 1964, og fram til i dag har Ole Ivars opplevd mye mer enn de selv kunne drømt om. Bandet har sanket med seg 8 spellemannpriser, inkludert den gjeveste av alle, årets spellemann.

– De folkekjære låtene som «Kongen av Campingplassen», «Nei, så tjukk du har blitt», «En får væra som en er», «Jag trodde änglarna fanns» og «Kalle med fela», er noen av låtene som Ole Ivars har hatt suksess med. Flere av de gamle hitene fra 60-tallet har de selvfølgelig også på repertoaret, skriver bandet i en pressemelding.

I sitt 59. år på veien består Ole Ivars av Ole Ødegard, Arne Willy Foss, William Kristoffersen, Morten Nyhus, Bjørn Elvestad, og Espen Hagen Olsen.