Rags and feathers

Folkbandet Rags & Feathers tar navnet sitt fra Leonard Cohens vakre sang «Suzanne». Bandet startet opp i 2016 og består av Kjersti Tingelstad (Vokal, fiolin og piano), Rønnaug Tingelstad (Vokal, fiolin og piano), Oddbjørn Austevik (Vokal, gitar og banjo), og Ingeborg Rudland Næss (Cello) De har tidligere gitt ut et tolkningsalbum av Leonard Cohens materiale, som heter «Sleepy Golden Storm», og som ble svært godt mottatt av anmeldere.

– Så vakkert at selv Cohen ville ha felt en tåre, skrev Tysvær Bygdeblad og har gitt terningkast 6 for albumet, mens Karmøynytt har kalt opptredenen for magisk stemning. På deres nye album gir Rags & Feathers ut eget materiale, og det er nok en gang duket for 70-talls americana med trestemte harmonier akkompagnert med et varmt og levende lydbilde.

Bandet Rags & Feathers tar oss med inn i et nydelig musikalsk univers og i front er søstrene Rønnaug og Kjersti Tingelstad fra Vingelen.

– Livestock skal være en visningsarena for spennende musikalsk initiativ fra Fjellregionen, så det er ekstra stas å vise frem dyktige musikere som har tilknytning til regionen vår, sier festivalsjefen.