Staut

Bandet Staut

Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger. Og til sommeren kommer de til Livestock.

– Vi gleder oss til at Staut gjester Livestock til sommeren! Gjengen fra Valdres kan kunsten å kombinere bygdelyrikk, allsang, gode melodier og feststemning, sier bookingsjef Ola Brandsnes Vårtun.

Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

I 2019 slapp de albumet Makalaus, og det til fantastiske kritikker. Dagbladet trillet terningen til en femmer, og slo fast at dette er «Springsteen på valdresmål» og albumet er “En festblankett fra dalens beste musikalske ambassadører.»

– Det er liten tvil om at dette blir en konsertopplevelse som like godt treffer ung og gammel i by og bygd, avslutter Brandsnes Vårtun.