The Dogs

Kristopher Schau tar med seg bandet sitt The Dogs tilbake på Livestock-scenen i 2023. Det er tredje gang rockebandet opptrer på festivalen.

– Med The Dogs kan vi garantere full trøkk på Stormoen i 2023. De er virkelig et fantastisk liveband som lager fest for publikum hver gang de går på scenen, sier festivalsjef Siri Eggset.

Bandet som gjestet Livestock i 2015 og 2018 slipper i år sitt 11. studioalbum, «Starvation», og legger i den forbindelse ut på en durabelig festivalrunde i forbindelse med skiva. Ett av stoppene på runden er altså på Alvdal i juli.

– Som navnet på albumet tilsier er det en livsfarlig kennel som åpner dørene denne sommeren. Sulteforet på livejobber har The Dogs aldri noensinne gått så lenge som dette uten en spillejobb. 100% selvvalgt og 100% selvpåført. Ene og alene for å sørge for at denne sommeren skal det merkes på kroppen for oss alle at tilgangen på næring har vært liten. 2023 skal bli et jævla gilde! Må gud se nåde i oss alle, skriver bandet i en pressemelding.