Anal Bros og Ogras returnerer til Livestock

I årets første artistslipp blir det gjensyn med to særegne band som tidligere har vært å se på Livestock – og det med stor suksess.

– Med både Ogras og Anal Bros kommer det til å bli skikkelig god, gammel Livestockstemning! Livat, humoristisk og øltørst musikk fra feil side av Rondane har rocka Livestock før, og vi gleder oss noe veldig til å få et gjenhør! Personlig gruer jeg meg til å sjå hvilket outfit Anal Bros skal ha på seg, sier bookingansvarlig i Livestock, Ola Brandsnes Vårtun.

Det er fire år siden Ogras, bandet med opprinnelse fra Rauma, tok Livestock-publikummet med storm. Med musikk som tar deg med over balkanske vidder, innom støvete sirkustelt og irske puber, blir det uten tvil god stemning.

«Dei fire brørne», som popgruppa Anal Bros selv omtaler seg som, var på festivalen allerede i 2011. Og det ga tydelig mersmak da samme band, som på sitt særegne vis kombinerer musikk og humor, var tilbake med et fullspekket show med stor S i både 2012 og 2016. Nå utvider de turneen «tour de NorGay» med ett år og kommer til Livestockfestivalen.

– Det er med andre ord duka for klassikarar frå plata vår, og ratt ein og an ny popmelodi vil bli lira ut med skjelvande fingre og basal røyst under den finaste festivalen landet vårt har, Livestock, uttaler bandet selv i en melding.