Mat og drikke

God mat og drikke er en vesentlig del av den gode festivalopplevelsen! Livestock satser på lokalprodusert kvalitetsmat fra Fjellregionen.

Du får kjøpt kortreist mat og drikke på konsertområdet fredag og lørdag ettermiddag/kveld, samt frokost og lunsj lørdag formiddag. Varm og kald drikke, med og uten alkohol serveres hele helga.

Festivalmaten på Livestock er basert på det beste Fjellregionen har å by på av lokale råvarer. Vi samarbeider med Vingelen bakst og Nordihaugan, som lager maten av lokale råvarer fra egen produksjon på gården, og vilt og bær som er jaktet og høstet i fjell og utmark. Fra Gaia Smak får du vegetarisk og økologisk mat til frokost og lunsj, og Søberg Gård serverer middag i lavvoen, basert på det ypperste av regionens råvarer.

Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk er vår eneste leverandør av øl. Her får du en rekke sorter ekte håndverksøl av lokalproduserte råvarer. Oppskriftene til Røros Bryggeri og Mineralfabrikk er basert på lokale øltradisjoner fra flere hundre år tilbake, dessuten produserer de Livestock sitt eget festivaløl.