Festivalområdet

Livestockfestivalen finner sted i og rundt skogen på Stormoen Skytebane i Alvdal.

Livestockfestivalen finner sted på området til en skytebane med skogbunn som underlag, og området er tilrettelagt for rullestolbrukere (se under). Festivalen har to utendørsscener – én hovedscene og en skogsscene. Konsertene fordeler seg mellom de to på konsertdagene.

Det vil bli solgt mat og drikke på området til festivalgjengernes forlystelse. I tillegg vil det også bli salg av Livestock- og band-merchandise.

Tilgjengelighet og tilrettelegging

Livestock er sertifisert med tilgjengelighetsmerket. Festivalen arrangeres på et rullestolvennlig og terskelfritt område. Både billettsalget og baren har en nedsenket skranke som er tilgjengelig for rullestolbrukere. Vi har egen HC-parkering i nærheten av inngangen samt HC-toaletter i tilknytning til både konsertområde og camp. Matsalg og barer har informasjon om allergivennlig mat og drikke. Det er tilgjengelig rullestolrampe er på konsertområdet foran scena. Ledsagere får gratis inngang ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis i billettsalget.

Husk dette

Med skogbunn som underlag medfølger skogbrannfare. Derfor håper vi alle respekterer forbudet mot engangsgriller og åpen ild utenom anviste steder, samt benytter seg av askebegrene som blir satt opp på forskjellige steder inne på området.

Vi oppfordre alle til å kaste tomgods, flasker og søppel i søppelkassene som står inne på festivalområdet så vi holder det rent og pent underveis i festivalen og til skytebanen åpner igjen.

Til slutt håper vi at alle bidrar til god stemning og godt humør, slik at det blir ei helg i god festivalånd med musikken og stemningen i sentrum.

Mer informasjon om festivalens aktiviteter kommer. Barnas festival, Kalvstock, holder til på Storsteigen og mer informasjon finner du her.