Den komplette festivalopplevelsen

Ta turen til Alvdal 12.-14. juli 2024! Livestock gir deg den komplette festival- og aktivitetspakka for barn, ungdom, voksne og familier!

Stisykling, klatring, yoga, smaksopplevelser, musikkfestival og barnefestival – Livestock tilbyr alt i én fantastisk pakke!

Livestock

Foto: Oddbjørn Haugen

Velkommen til skogen – her kan du oppleve musikk fra Norges beste artister, spennende festivaldesign og lokal mat og drikke. Alt er pakket inn i den koseligste  rammen som en festival kan ha – mellom furutrærne. Du finner program for helga her.

Kalvstock

Foto: Klara S. Thoresen

Kalvstock er Livestocks barnefestival – den perfekte festivalen for småbarnsfamilien! Programmet er spekket av musikk, verksteder, teater, aktiviteter og muligheter for skaperglede. Les mer om Kalvstock her.

Aktiviteter – stisykling, klatring og yoga 

På dagtid kan du booke deg inn på en av våre aktiviteter. Bli med på guida sykkelturer langs Alvdals beste flytstier, book deg inn på shuttling i Tronfjell, sleng deg med på innføringskurs i klatring, eller la deg restituere etter gårdagens fest med en rolig runde yoga ved Glommas bredd. Les mer om aktivitetstilbudet vårt her.

Overnatting

Livestock og Kalvstock har egne festivalcamper, les mer om dem her. Rigg deg til som du vil på festivalcampen og lev det optimale festivallivet, eller trekk deg rolig tilbake i Skogscampen vår, til eget telt, eller hva med å sjekke rett inn i ett av våre ferdig innreda hustelt?

For andre overnattingsmuligheter i Alvdal, sjekk her.