Overnatting / Camping

Det finnes mange muligheter for overnatting under Livestock! Vi har festivalcamp med plass til telt og campingvogn, også er vi stolte av vår nye skogcamp. Skogcampen kom i 2019 og her er det komfort som er i fokus.

 

SKOGCAMP

Bli en Skog-gjest!

Dersom du er ute etter en festivalopplevelse med oppredde senger og oppvarmet rom, kan det være at du skal se på andre alternativer. Men er du ute etter en unik overnattingsopplevelse, bør du lese videre.

Skogcampen er et tilbud for deg som ønsker å sove mellom trærne, få kaffe på senga og frokost inkludert. Hva med å komme til et ferdig innredet og stemningsfullt hustelt, en ferdig oppsatt lavvo, eller hva med å sove oppe i et tre?

Skogcamp m/ eget telt

Er du glad i ditt eget telt, er det fullt mulig å ta med dette til Skogcampen vår!
Kaffe på senga og enkel frokost på festivalområdet er inkludert.

Skogcamp m/lavvo

Kom til ferdig oppsatt lavvo, og slipp å ta den ned igjen! Det fikser nemlig vi.
Lavvoen blir innredet med pallesenger, madrass og kos, men husk å ta med egen sovepose!

Skogcamp m/tretelt

Er du en som har sovet mye i telt, og kunne tenke deg å prøve noe helt nytt?
Hva med å flytte hele festivalopplevelsen opp i trærne?

Skogcamp m/hustelt

Har du noen ganger drømt å sove i et 70-talls hustelt? Det har vi! Derfor har Livestock skaffet og innredet flere av disse kun for deg! Nostalgi, stemning og ferdige pallesenger med madrass står klart. Husk å ta med din egen sovepose.

Fasiliteter

Toaletter
Skogcampen har eget toalett inne på området, som kun Skoggjester kan benytte seg av. Det blir provisoriske bad/dusj-muligheter på skogcamp, men ønskes en god varm dusj har Alvdal flere campingplasser hvor det er muligheter for å ta seg en dusj. Livestock ordner tilgang på både vaskevann og drikkevann gjennom vanndunker som ofte blir skiftet ut og rengjort.

FESTIVALCAMP

Festivalcamp m/eget telt

Den beste festivalopplevelsen får du ved å sove her hele helgen! Ta med eget telt og utstyr, og opplev Livestock i hjertet av festivalen!

Festivalcamp m/campingvogn

Vi har plass til et begrenset antall campingvogner! Bestill deg plass og bo midt i alt som skjer!

Fasiliteter:
Det er dessverre ingen dusjmuligheter på området, men Alvdal har flere campingplasser hvor det er muligheter for å ta seg en dusj. Livestock ordner tilgang på både vaskevann og drikkevann gjennom vanndunker som ofte blir skiftet ut og rengjort.