Frivillig på Livestock

Har du lyst til å være med å sørge for at Livestock 2024 blir tidenes Livestock? Vi trenger masse hjelp, og håper du vil være med!

Som frivillig får du oppleve hvordan det er å skape Livestock, du får en eller flere minnerike dager med bra folk, ny erfaring, mat og drikke mens du jobber, samt festivalpass for hele helga. Det er 15 års aldersgrense for å være frivillig under opprigg og nedrigg på Livestock, mens du må være fylt 18 år for å være frivillig under avviklingen av festivalen, og 14 år for å være frivillig på Kalvstock.

Vi trenger mange frivillige til mange ulike funksjoner: 

Arrangørgruppa

Festivalledelsen. Vi trenger stadig flere til å bli med i arrangørgruppa som jobber gjennom året med å arrangere Livestock og Kalvstock! Er du nysgjerrig på hva det innebære å være med i arrangørgruppa, eller ønsker du å være med?

Kontakt vår festivalsjef Siri Hafstad Eggset på mail: festivalsjef@livestock.no

Vakthold

Livestock er opptatt av sikkerhet, både for publikum, frivillige og artister. Derfor trenger vi et stort antall frivillige for å holde orden og passe på. Søk her om du vil være vakt på dagtid, nattvakt eller morgenvakt. Du må ha fylt 18 år for å være vakt på Livestock.

Scene og backstage

Det er to scener på Livestock, og det kommer over 100 folk til Livestock som artister og scenecrew. For å sørge for at sceneproduksjonen går smooth og at artistene får en god opplevelse trenger vi frivillige. Artistverter, stagehands og andre oppgaver relatert til backstage og artister. Du må ha fylt 18 år for å jobbe innen scene og backstage.

Mat og solskinn

Det blir ca 300 frivillige i løpet av Livestock 2024. Vi fortsetter suksessen fra i fjor med et eget frivillig-team som har som jobb å sørge for mat og drikke og motivasjon til de frivillige.

Transport

Med alt som skjer under både Kalvstock og Livestock er det mye logistikk med å frakte både syklister, artister og utstyr. Vi trenger blant annet flere sjåfører til å kjøre syklister på dagtid både lørdag og søndag under festivalen. Søk her om du vil være sjåfør!

Kalvstock

Vi trenger folk i alle funksjoner relatert til å arrangere Kalvstock 2024. Billettsalg, vakthold, scene, salg og nedrigg.

Opprigg

Vi starter med opprigg av festivalområdet mandag 8. juli, og trenger hjelp til masse forskjellig dagene frem til festivalen starter! Opprigg av gjerder, telt, barer, scenene, dekorering, belysning og tekniske installasjoner!

Nedrigg

Når helgens festligheter er over trenger vi også hjelp til nedrigg søndag og mandag. Stormoen skal nok en gang gå tilbake til å bli en skytebane, etter en uke med masse folk, musikk og stemning.

Publikumsservice

Vi trenger masse hyggelig frivillige til å ta imot og slukke tørste publikum! Bar, billettsalg, merch-salg og akkreditering. Du må ha fylt 18 år for å jobbe med publikumsservice.

Kontakt frivilligsjef Goro Skarpsno på goro.sk@livestock.no
om du har spørsmål.