Frivillig på Livestock

Har du lyst til å være med å sørge for at Livestock 2022 blir tidenes Livestock? Vi trenger masse hjelp, og håper du vil være med!

Som frivillig får du oppleve hvordan det er å skape Livestock, en (eller flere) minnerike dager med bra folk, ny erfaring, mat og drikke mens du jobber, samt festivalpass for hele helga.

Vi trenger mange frivillige til mange ulike funksjoner: 

Arrangørgruppa

Festivalledelsen. Vi trenger stadig flere til å bli med i arrangørgruppa som jobber gjennom året med å arrangere Livestock og Kalvstock!

Vakthold

Livestock er veldig opptatt av sikkerhet, både for publikum, frivillige og artister. Derfor trenger vi et stort antall frivillige for å holde orden og passe på. Søk her om du vil være vakt på dagtid, nattvakt eller morgenvakt.

Scene og backstage

Det er to scener på Livestock, og det kommer over 100 folk til Livestock som artister og scenecrew, og for å sørge for at sceneproduksjonen går smooth og at artistene får en god opplevelse trenger vi frivillige. Artistverter, stagehands og andre oppgaver relatert til backstage og artister.

Mat og solskinn

Det blir ca 300 frivillige i løpet av Livestock 2019. Vi fortsetter suksessen fra i fjor med et eget frivillig-team som har som jobb å sørge for mat og drikke og motivasjon til de frivillige.

Transport

Med alt som skjer under både Kalvstock og Livestock er det mye logistikk med å frakte artister og utstyr, og vakter på busser for festivalpublikum. Søk her om du vil være sjåfør eller bussvakt!

Kalvstock

Alle funksjoner relatert til å arrangere Kalvstock lørdag 5. juli. Billettsalg, vakthold, scene, salg, nedrigg.

Opprigg

Vi starter med opprigg av festivalområdet tirsdag 5. juli, og trenger hjelp til masse forskjellig dagene frem til festivalen starter! Opprigg av gjerder, telt, barer, scenene, dekorering, belysning og tekniske installasjoner!

Nedrigg

Nedrigg av festivalen søndag og mandag. Stormoen skal nok en gang gå tilbake til å bli en skytebane, etter en uke med masse folk, musikk og stemning. På gjensyn!

Publikumsservice

Vi trenger masse hyggelig frivillige til å ta imot og slukke tørsten publikum! Bar, billettsalg, merch-salg og akkreditering.

Kontakt Ina Bjørkedal Jenssen på
ina@livestockfestivalen.no dersom du har spørsmål.