Derfor elsker vi Livestock

Livestock elsker publikummet sitt, og publikum elsker Livestock! Hva er det som gjør at våre publikummere kommer tilbake år etter år? Vi har tatt en prat med noen av våre kjære publikumstjerner om dette.

Sigrid

Foto: Oddbjørn Haugen

«Jeg var på Livestock for første gang før jeg flytta til Nord-Østerdalen for å gå på videregående, og allerede da følte jeg meg velkommen! Både kortreist musikk og artister fra resten av landet gjør Livestock stort, men samtidig så nært. Jeg drar på Livestock for å møte alle vennene mine i regionen igjen, for å nyte god musikk og rett og slett for å kjenne på den fantastiske stemningen blant furutrærne på Alvdal! Det er svært lite som kan slå denne festivalhelga!»

Velkommen tilbake til skogen i sommer, Sigrid!

Gro-Marit

Foto: Ole Martin Andreassen

«Helt fra første året som nykonfirmert har Livestock vært ett av sommerens høydepunkter! Bare det å reise til Alvdal for og treffe igjen venner fra hele Østerdalen, men også det å kunne stå som sild i tønne foran scena og digge rå musikk sammen! Uavhengig om det er lokale musikere eller Eldar Vågan og Vazelina. Livestock er ei helg med god stemning, masse folk og bra musikk, og må absolutt oppleves!»

Velkommen tilbake til skogen i år, Gro-Marit!

Martin

Foto: Ole Martin Andreassen

«En av sommerens høydepunkter er uten tvil Livestock. Der er det masse folk, bra musikk og alltid god stemning. Livestock må bare oppleves!»

Torgeir

Foto: Elida Charlotta Skjærstad

«Livestock er en av de sommertradisjonene jeg virkelig har vokst opp med! Husker veldig godt hvor spennende det var å dra til Alvdal for å treffe østerdøler i alle aldre da jeg sjøl var nykonfirmant. Idag er festivalen et fast holdepunkt som gir et gledelig gjensyn med mange av de samme bekjentskapene som ble gjort for 10-12 år siden. Synes også bookingen har utvikla seg til å bli skikkelig bra, med en god blanding av publikumsfavoritter som virkelig trekker folk (det kollektivet bruset i publikum da Nordstoga spilte de første tonene på Svingensongen er et favorittøyeblikk fra sommeren) og artister som har en noe mer «kunstnerisk» appell (som dette bildet av to lettrørte kompiser som bor sammen i Oslo viser veldig godt).»

Goro

Foto: Elida Charlotta Skjærstad

«For meg er Livestock ett av sommerens desidert største høydepunkter! Man møter masse kjentfolk i alle aldre og det er alltid god stemning både foran scena og ellers på området. Gleder meg allerede til neste år!»