Livestock Ung skal gi ungdommen en forsmak på festivallivet

Bilde av TuVeia på scenen under ungdomskonserten i 2021

Etter to år med pandemi er mange unge sulteforet på arrangementer. Livestock introduserer derfor Livestock Ung – en ordentlig smakebit på festivallivet for ungdom mellom 10 og 15 år.

Under pandemien i 2021 testet Livestock ut et nytt konsept for de unge som ikke er gamle nok til å delta på selve hovedfestivalen, eller som er for gamle for Kalvstock. Suksessen blir nå videreført, og Livestock går all in for å servere aldersgruppen, som ofte er litt glemt når det kommer til kultur- og festivalarrangementer, et ordentlig tilbud.

– Vi har inntrykk av at dette er et etterlengta tilbud her i Fjellregionen, og vi gleder oss stort til å invitere ungdommen til Stormoen. Med dette får Fjellregionen sin helt egen ungdomsfestival, konstaterer festivalsjef Sunniva Brennmoen Strypet. 

Skal være på ungdommens premisser

Fredag 8. juli mellom 15.30 – 18.00 braker det løs med den alkoholfri ungdomskonserten på Stormoen for ungdom mellom 10 og 15 år. 

– Ungdommen har hatt et par tøffe år under pandemien. Det er derfor viktig å skape en arena der de kan møtes, hygge seg og skape minner for livet, sier Brennmoen Strypet.

Festivalen er lagt opp til å gi en realistisk opplevelse av hva festival er, med rockeduoen Ask Carol og popstjernen Hedda Mae på scenen i lik stil som hovedfestivalen.

Rabatterte priser for ungdom med UngINN-kort

Billettprisen er satt til 375 kr. For ungdom over 13 år og opptil 21 år er det mulig å benytte UngInn, det som tidligere het kulturkortet for ungdom. Det gir deg en rabatt på 100 kr, slik at billettprisen blir 275 kr. Skal rabatten gjelde, må UngINN-kortet vises i døra ved uthenting av bånd. Kortet kan enkelt bestilles hos Innlandet Fylkeskommune.

– Her gjelder det å være raskt ute, for UngInn gjelder for kun 150 billetter! sier Brennmoen Strypet. 

Billettene kan kjøpes på livestockfestivalen.no. Dørene åpner 15.30, før konserten starter 16.00. Alle må være ute av området innen 18.00.