NRK P1 sender live fra festivalen

Fredag kommer NRK P1 Innlandet og Trøndelag for å sende tre timer live fra Livestock.

Mellom klokken 14.00 – 17.00 kan du høre når programlederne Aurora Thommessen og Knut-Øyvind Hagen, sammen med reporter Nora Granes Flatjord, tar tempen på Livestock i timene rett før dørene åpnes, og når festivalgjengerne begynner å rigge seg til på campen.

– Det er ingenting som er så gøy som å få lov til å reise rundt i Norge å lage radio fra der folk er og der ting skjer! Jeg gleder meg veldig til å sende live-radio fra Livestock på Alvdal, til å møte folk som gleder seg til både å delta og til å opptre. Vi inviterer til en sending full av spennende folk og mye engasjement, så det er bare å skru radioen på P1 Trøndelag eller Innlandet fra klokken 14-17 fredag 12.juli, sier Thommessen.

For deg som er tidlig ute med å rigge deg til når festivalcampen åpner klokken 16.00, så kan det hende det kommer noen med en NRK-mikrofon som vil slå av en prat.

– Det er ingenting vi liker bedre enn å vise frem festivalen vår utenfor regionens grenser. Vi er veldig stolt av det vi får til her. Så da er det veldig artig at NRK legger merke til det, og ønsker å dekke festivalen, sier festivalsjef Siri Hafstad Eggset.