Tre artister klare for 2022

I sitt første artistslipp avslører Livestock at Fay Wildhagen, Honningbarna og Hedda Mae er klare for å innta Nord-Østerdalen.

– Det er klart vi skal slå på stortromma når Livestock 2022 vender tilbake i fullversjon og har et femten årsjubileum å feire, konstaterer en begeistret festivalsjef, Sunniva Brennmoen Strypet.

Med Fay Wildhagen, Honningbarna og Hedda Mae som første artistslipp er nivået høyt og spekteret bredt. Disse artistene gir, ifølge Brennmoen Strypet, en god smakebit på hvordan den kommende festivalen vil bli. Det skal være en god blanding av relativt store headlinere og nye up-and-coming artister som fortjener en scene å stå på.

– Vi ønsker å vise at vi beholder røttene til rockefestivalen som Livestock opprinnelig er, samtidig som vi utvikler oss videre til å inkluderer nye stemmer i et stadig bredere program. Vår ambisjon er at alle skal kunne finne noe de liker, forteller festivalsjefen.

Garanterer trøkk
Bookingansvarlig Ola Brandsnes Vårtun er storfornøyd og garanterer at det blir trøkk:

– Dette blir noe Nord-Østerdalen ikke har sett maken til tidligere. Honningbarna er et liveband med mye trøkk. Kombinert med stemningen vi kjenner til fra før av på Stormoen, kan vi nok forvente oss både stage dives og annet sprell, sier Brandsnes Vårtun. 

Stemning blir det også når en av Norges mest lovende pop-prinsesser entrer scenen. 

– Dette er en kjempemulighet til å oppleve en artist som er på stigende vei oppover, sier Brandsnes Vårtun. 

Fay Wildhagen er også en artist som har skrevet seg inn i den norske folkesjela de siste årene. Ryktene skal ha det til at hun allerede er kjent med Nord-Østerdalens ville natur. Nå skal hun endelig komme for å spille musikken sin. 

– Med Fays personlige tilstedeværelse og særegenhet er det ingen tvil om at det blir et magisk øyeblikk i skogen. Dette er tre særegne, gode artister og band som kommer til Livestock for første gang, legger festivalsjefen til.

Vil bli en storslått feiring
– Livestock 2022 skal uten tvil bli et 15 års jubileum verdig! Jeg har stor tro på at publikum vil like våre nye planer og den retningen arrangørgruppa nå tar festivalen. Jubileet vil hylle alt festivalen har vært, men viktigst av alt rette blikket fremover og vise at Livestock er sulten på mer, forteller Brennmoen Strypet. 

Festivalen vil gå av stablene 8. – 10. Juli 2022, og planleggingen er allerede godt i gang. Fra og med fredag 26. november vil det være mulig å skaffe seg billetter på festivalens splitter nye nettside www.livestockfestivalen.no

– Vi gleder oss til å endelig fylle Stormoen igjen med festglade festivaldeltakere. Vi kommer til å slippe flere artister fremover, så det er bare å følge med, oppfordrer Brennmoen Strypet.