Åge Aleksandersen og Sambandet

Åge Aleksandersen og Sambandet avslutter en eventyrlig historie med en aller siste turne i 2024 og 2025, og et av stoppene på veien er Livestock!

Åge Aleksandersen er av mange regnet for å være Norges ukronete rockekonge. Han står bak en rekke av de mest kjente poplåtene i norsk musikkhistorie, og evner å være nådeløst ærlig og personlig i sine sanger.

– Åge er en av landets mest folkekjære artister, så jeg er ekstremt glad for at han tar med seg bandet og legger sin aller siste turné innom Livestock. Åge favner bredt med slagerne sine, så dette er jeg sikker på blir allsang og god stemning i rockens tegn. Hvem er det som kan la være å synge med på «Levva Livet» liksom?sier festivalsjef Siri Hafstad Eggset.

I presseskrivet legger bandet med følgende sitat fra en anmeldelse:

«Åge og Sambandet er lydsporet til våre liv, det er lyden av tog, lastebiler, fiskebåter og traktorhjul. Det er klangen fra industrimaskiner, kirkeklokker, barnegråt og salmesang. Og nettopp dette er definisjonen på stor kunst!»

– Da vi fikk høre at Åge Aleksandersen skulle legge ut på avslutningsturné var vi nødt til å få ham til Livestock. For mange blir nok dette siste mulighet til å høre slagere som «Levva Livet» og «Fire pils og en pizza» live – så hvis jeg var deg ville jeg kjøpt billetter allerede nå, sier bookingsjef Eline Kjernmoen.