Blomst

Blomst kommer til Livestock 2024! Blomst stiller med forfriskende, norsk punkrock, både nye låter og gamle hits når de hopper på scena på Stormoen til sommeren.

Blomst har nå rotet seg rundt i det norske musikklandskapet i 13 år og har ingen planer om å stoppe med det første. De er kjent for uhøytidelige og energiske konserter ledet av den fantastiske vokalisten og gitaristen Ida Dorthea Horpestad. Fra scenen skytes det gloser om livets ærligheter. Om alt fra å ha selvtilliten til en lastebil, til å minnes ungdomstiden. Fortvil ikke, kjærlighet er også et tema. Det er jo obligatorisk.

Blomst slapp en EP og en 7” før deres første plate “Blomst” kom i 2015, Sportstemaet ble innført med oppfølgeralbumet “Blomst IL” i 2019. I 2020 tok de en ufrivillig pause fra konserter hvor de heller rettet fokus mot å skrive deres siste album “Triatlon” som kom ut i 2022.Med nytt blod i form av en bassist Stian har bandet fått et ekstra gir og hadde et fantastisk år i 2022. Bandet har fått nye inntrykk og er ute på veien igjen, og nå har ny musikk begynt å lure seg inn i setet. Blomst gleder seg til å reise rundt å vise frem hva de jobber med – og de har så vidt startet.