Villskudd

Villskudd kan nærmest regnes som et lokalband hos Livestock, for dette bandet er basert på Hedmarken. Gjennom høsten har nemlig bandet spilt inn andreplata si i en grisebinge på Hedmarken. Albumet kommer ut mai 2024.

Villskudd insisterer på råll etter rock. Siden dannelsen i 2022, har de fem kameratene sluppet én EP, ett album, en rekke singler, og spilt mye. Etter to år på veien kan bandet snart telle hundre opptredener på alt fra Rockefeller til folketomme torg. 

Om debutalbumet Alt er Annerledes, skrev Hook Magasin følgende:

“Hvordan skal man oppsummere et band med bygdesjarmen til Dylan, skrik og skrålen til CC Cowboys, refrengene til DeLillos, poesi á la Bjella og komplett Green on Red-diskografi i CD-shifteren på Volvo’n, på full guffe på vei til øvingslokalet…Det er hjerteskjærende låter om å se tilbake, kjærligheten, flytte fra det som var godt, angre, bråke, døden, livet.”

Hannah Kleiven, Hook magasin.

Nye singelen «Sent nå» i VG Rampelys: 

«Sent nå» er skrangling på norsk, så sjarmerende vindskeivt som ingen med østlandsdialekt har vært på denne siden av Lars Lillo-Stenberg. På flere vis en tematisk blanding av angsten i «Klokken er mye nå» og den inkluderende ensomheten i «Suser avgårde». Absolutt ikke for sent for slikt. Heller nøyaktig på tide.

Medlemmene i Villskudd er i 20-årene, og heter som følger: David William Øynes, Alf Kippersund Nordseth, Carl Anders Sørheim, Markus Lierhagen og Johannes Gartland.