Hils på festivalsjefen

Våren 2021 startet Sunniva som ny festivalsjef for Livestock, og gikk rett i gang med planleggingen av festivalen 2021. Sunniva Brennmoen Strypet (25) er utdannet innen prosjektledelse for musikk og scene, og jobber i tillegg hos Heartbeat management i Oslo.

Med sin solide erfaring og kunnskap var hun klar for å lede festivalen under pandemiens strenge føringer. Da sommerens festival fant sted var Norge fremdeles under strenge restriksjoner, men Sunniva tok utfordringen på strak arm. «Heldag i skogen» ble en suksess, noe du kan lese mer om her.

I 2022 ser det ut til at det endelig vil bli mulig å arrangere festival på en normal måte igjen. Dette er noe som Sunniva og resten av arrangørgruppa ser fram til.

Livestock er en utrolig spennende festival å jobbe med. Spesielt i den omstillingsprosessen som vi er inne i, med både generasjonsskifte i arrangørgruppa og det å lande på beina etter to år med pandemi og restriksjoner.

Sunniva Brennmoen Strypet

Livestock hadde sin smale start i 2007 og har siden den gang vokst seg større og større. I år fyller festivalen 15 år, noe som setter klare forventninger.

Det at Livestock i de 15 årene de har holdt på, alltid har hatt den lille festivalrebellen i seg, har gjort at alle muligheter er åpne. Det er arrangørgruppa og dens medlemmer som kan forme festivalen i den retningen som man selv ønsker. Styret er også villig til å satse stort og teste ut nye konsepter. Akkurat det gjør dette til en utrolig spennende jobb. Engasjementet og entusiasmen til alle de frivillige som er med, og samarbeidspartnerne våre i regionen, bidrar også stort til motivasjonen for å skape noe kult.

Sunniva Brennmoen Strypet

Sunniva kommer opprinnelig fra Tolga og har sjøl vært på festivalen som publikum flere ganger tidligere. Det er tydelig at den nye festivalsjefen har mål om å utvikle Livestockfestivalen videre. På sikt ønsker hun å inkludere mer av regionen, slik at hele regionen får eierskap til festivalen. For ved å involvere kommunene rundt også, skaper man en destinasjon som kan bygge på hverandre. Men for å nå disse målene – så må det en del jobb til.

Min viktigste oppgave akkurat nå, er å gjøre den nye arrangørgruppa trygg nok på seg selv. De skal bli en strukturert gjeng som tør å satse inn mot sommerens festival og fremtidens festivaler. Det er en utrolig dyktig gjeng som har mange gode idéer og mye entusiasme. Det å få strukturen på plass slik at vi får gjennomført det vi planlegger er viktig. I tillegg til dette, så tror jeg det at jeg kommer «utenfra» gjør at jeg ser festivalen med nye øyne. Dette gjør at vi kan nå lengre og bruke hele regionen i større grad. Vårt største mål er å skape en helt unik festivalopplevelse og at Livestock skal være den mest komplette festivalen i Innlandet – og kanskje etter hvert Norge?

Sunniva Brennmoen Strypet

Ettersom Livestock går inn i sitt 15. år, er det mye minner og historier å se tilbake på. Allikevel er det nå en ny generasjon som tar over festivalen og planene for framtida er mange.

Livestock 2022 skal uten tvil bli et 15-årsjubileum verdig! Jeg vil ikke røpe for mye nå, men jeg har stor tro på at publikum vil like våre nye planer og den retningen arrangørgruppa nå tar festivalen. Jubileet vil sette pris på alt festivalen har vært, men viktigst av alt rette blikket fremover og vise at Livestock er sulten på mer.

Sunniva Brennmoen Strypet