Ogras

Ogras kommer til Kalvstock og lover show som vil falle i smak hos både de store og de små.

Med sine fengende låter og særpregede musikalske uttrykk, vil bandet ta oss med på et eventyrlig sceneshow. De leverer energiske konserter som får det til å rykke i dansefoten og som får det til å kile i både tær og fingre hos store og små.

Etter de i 2018 ga ut platen “Compadre” og senere i 2020 “No Love In The City”, har bandet vakt begeistring landet over. Alt fra klubbscener, kulturhus, bakgårder og festivaler rundt om i Norge. Tidligere har de blant annet opptrådt på Steinskjerfestivalen, Raumarock, Moldejazz, Utkantfestivalen, Skjærvafest og Livestock.

Musikken tar deg med over balkanske vidder, innom støvete sirkustelt og irske puber. Ogras har føttene godt plantet i rock og punk, drevet frem av en engasjerende frontmann og en dynamisk besetning av mange gøyale instrumenter. Med både gitar, bass, trommer, trompet, mandolin, fele og banjo vil de fleste barn bli revet med til å danse og synge. Vi gleder oss til en stemningsfull konsert opplevelse, med blant annet låtene “One of Those Nights” og “Black River Falls”.