The Dogs la ned kumlokk i Alvdal

Bandet The Dogs med Kristopher Schau i spissen har lagt ned sitt eget kumlokk på Steia i Alvdal. Kun 14 andre steder har fått det samme kumlokket.

– Det synes jeg var kjempekult. Vi er beæret for å være lokasjon for en sånn vare. Det synes jeg var skikkelig stas, sier Alvdal-ordfører Mona Murud.

Kumlokket er merch som bandet fikk trykket opp for 4-5 år siden, og med sin vekt på 50 kg er det kanskje verdens tyngste merch til salgs. Nå er Alvdal sted nummer 15 i rekken som får et kumlokk med logoen til The Dogs.

– Det er en æresbevisning fra vår side. De stedene vi liker best får et kumlokk, og vi er veldig glade i Livestock. Vi synes det er en veldig bra festival. Det er veldig imponerende at dere har fått det til, for det ligger jo ikke lett til. Så er det alltid kos her, og ikke minst proft. Et digg sted å spille, og jævlig koselig liksom, sier frontfigur i The Dogs, Kristopher Schau.

– Så lenge du har myggspray?

– Ja, men selv det vet du… Det er som en fødsel. Du glemmer smerten fort etterpå, og vil tilbake. Så nå har vi født en 50 kgs baby som vi velger å legge igjen her. Merk at Oslo ennå ikke har. Det sier litt, avslutter Schau.

Se litt av seansen her: