The Dogs returnerer til Livestock

Kristopher Schau tar med seg bandet sitt The Dogs tilbake på Livestock-scenen i 2023. Det er tredje gang rockebandet opptrer på festivalen. I tillegg blir det livepodkast med Schaus «Rekommandert».

– Med The Dogs kan vi garantere full trøkk på Stormoen i 2023. De er virkelig et fantastisk liveband som lager fest for publikum hver gang de går på scenen, sier festivalsjef Siri Eggset.

Bandet som gjestet Livestock i 2015 og 2018 slipper i år sitt 11. studioalbum, «Starvation», og legger i den forbindelse ut på en durabelig festivalrunde i forbindelse med skiva. Ett av stoppene på runden er altså på Alvdal i juli.

– Som navnet på albumet tilsier er det en livsfarlig kennel som åpner dørene denne sommeren. Sulteforet på livejobber har The Dogs aldri noensinne gått så lenge som dette uten en spillejobb. 100% selvvalgt og 100% selvpåført. Ene og alene for å sørge for at denne sommeren skal det merkes på kroppen for oss alle at tilgangen på næring har vært liten. 2023 skal bli et jævla gilde! Må gud se nåde i oss alle, skriver bandet i en pressemelding.

Rekommandert

«Rekommandert» er en podkast hvor Christopher Schau forsøker å bli hakket mindre dum, ved å snakke litt for lenge om utvalgte temaer. For å vise spennet av temaer Schau har tatt for seg siden han startet opp podkasten i 2016 kan man kjapt nevne «hvorfor er bananen bøyd», «konspirasjonsteorier», «hardhauser», og «banning!» som noen av temaene.

Det er foreløpig ikke bestemt hvem som blir med som gjest på scenen med Schau.

– Vi vil veldig gjerne ha noen lokale «røvere» med på scenen om et lokalt tema. Kjenner du noen som hadde passet til dette? Send oss gjerne en melding på Facebook eller Instagram, sier festivalsjefen.

Da Schau var på Livestock-scenen med «Rekommandert» i 2018 hadde han med seg Thor Gotaas som snakket om skiløping i Nord-Østerdalen, skog, hardhauser og loffere.