Vi trenger frivillige!

Livestock er ikke bare hva noen få får til – det er hva alle får til sammen. Vil du være med å skape en knallbra festivalopplevelse på årets Livestock og Kalvstock, og samtidig få gratis inngang til festivalen? Bli frivillig!

For å kunne avholde festival på Stormoen så er vi avhengige av våre kjære frivillige. År etter år kommer flere hundre mennesker for å sammen ta del i det massive arbeidet det er å rigge til, arrangere og nedrigge en festival. Det har gått med uttallige timer for å arrangere festival tidligere og det er vi svært takknemlige for. Men i år som alle år før, så trenger vi flere. Siden det er så utrolig viktig for festivalen at vi har med oss frivillige i ryggen, skal det derfor være gøy å være frivillig.

Frivilligsjef, Ina Bjørkedal Jenssen summerer det slik:

– Å være frivillig i Livestock har gitt meg muligheten til å sjå alt som skjer ved planlegging og i bakkant av festivalen jeg sjøl har vært publikum på i nesten ti år. Rollen som frivilligsjef har gitt meg masse god erfaring innen administrasjon, logistikk og ledelse, men også gitt meg mange nye bekjentskaper og masse morsomme opplevelser!

Festivalsjefen og Frivillig-gjengen!

Som frivillig får du:

  • Verdifull arbeidserfaring og innsyn i en spennende bransje
  • Muligheten til å møte nye og gamle venner
  • Mat og drikke mens du jobber
  • Gode musikkopplevelser
  • Gratisbillett (en vakt som frivillig gir deg dagspass til festivalen og to eller flere vakter gir festivalpass)

Hva trenger vi?

Vi trenger mange frivillige til mange ulike funksjoner:

Arrangørgruppa

Festivalledelsen. Vi trenger stadig flere til å bli med i arrangørgruppa som jobber gjennom året med å arrangere Livestock og Kalvstock! Om du er litt nysgjerrig eller lurer på noe spesielt angående det å være med i arrangørgruppa, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår festivalsjef Sunniva Strypet: sunniva@livestockfestivalen.no

Vakthold

Livestock er veldig opptatt av sikkerhet, både for publikum, frivillige og artister. Derfor trenger vi et stort antall frivillige for å holde orden og passe på. Spesifiser gjerne om du vil være vakt på dagtid, kveldsvakt eller nattvakt.

Scene og backstage

Det er to scener på Livestock, og det kommer over 100 folk til Livestock som artister og scenecrew. For å sørge for at sceneproduksjonen går smooth og at artistene får en god opplevelse trenger vi frivillige. Artistverter, stagehands og andre oppgaver relatert tilbackstage og artister.

Mat og solskinn

Det blir over 300 frivillige i løpet av Livestock 2022. Vi fortsetter suksessen fra tidligere år med et eget frivillig-team som har som jobb å sørge for mat og drikke og motivasjon til de frivillige.

Transport

Med alt som skjer under både Kalvstock og Livestock er det mye logistikk med å frakte artister og utstyr. Spesifiser gjerne om du vil være sjåfør!

Kalvstock

Alle funksjoner relatert til å arrangere Kalvstock lørdag 9. juli. Billettsalg, vakthold,scene,salg, opprigg og nedrigg.

Opprigg

Vi starter med opprigg av festivalområdet mandag 4. juli, og trenger hjelp til masse forskjellig dagene frem til festivalen starter! Opprigg av gjerder, telt, barer, scenene, dekorering, belysning og tekniske installasjoner!

Nedrigg

Nedrigg av festivalen søndag, mandag og tirsdag. Stormoen skal nok en gang gå tilbake til å bli en skytebane, etter en uke med masse folk, musikk og stemning. På gjensyn!

Publikumsservice

Vi trenger masse hyggelig frivillige til å ta imot og slukke tørsten til publikum! Bar, billettsalg, merch-salg og akkreditering.

Hva forventes av deg som frivillig?

Som frivillig på festivalen representerer du Livestock og det stilles derfor noen forventninger til deg. Det forventes at alle frivillige følger fastsatt vaktplan og møter presist til arbeidsøkten. Det kreves også at du er rusfri på jobb og stiller med godt humør ovenfor publikum og andre frivillige. Ved fravær/sykdom skal dette gis beskjed om i rimelig tid.

Lurer du på noe rundt det å være frivillig? Ta kontakt med vår herlige frivilligsjef Ina Bjørkedal Jenssen: ina@livestockfestivalen.no